Binnenkort te zien

Claudia de Breij - Hier zijn wij

woensdag 26 april - 20.30 uur - NPO 2

Claudia de Breij beseft in coronatijd hoe zeer ze het podium mist om zich te kunnen uiten. Met muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi brengt ze nieuwe zelfgeschreven liedjes op het toneel die het wonderbaarlijke leven van Heintje Davids vertellen maar ook over henzelf gaan. 

The Band - Once were brothers

woensdag 5 mei - 23.00 - NPO2

Na acht jaar en meerdere succesvolle albums komt er door drank, drugs en onderlinge ruzie een einde aan aan de mythische rockgroep The Band. De gitarist en drijvende kracht van de band, Robbie Robertson, legt uit hoe dat zo is gelopen.

Nu online

Guy Weizman - Voorheen/Nadien

Guy Weizman - Voorheen/Nadien

Guy Weizman, artistiek leider van het Noord Nederlands Toneel, is één van de meest opvallende gezichten in het moderne theater.  Weizman werkt samen met internationale performers aan een multidisciplinair theaterstuk, wat de nodige creatieve worstelingen met zich meebrengt.

Pavarotti

Pavarotti

Hij is zonder twijfel één van de beroemdste operazangers aller tijden, de Italiaan Luciano Pavarotti. De Oscarwinnend regisseur Ron Howard geeft een beeld van deze unieke tenor, die z’n leven wijdt aan de muziek, maar vaak ook een eenzaam leven leidt, ver weg van huis zonder zijn familie.

Alex Roeka - Engel & Beest

Engel & Beest

Arno Kranenborg vergezelt singer-songwriter Alex Roeka als hij terugkeert naar zijn geboortestad Ravenstein. Op zijn 50e vindt hij zijn heil in het Nederlandstalige lied en wordt steeds succesvoller.