Logo NTR

VakantieHONK: de leukste online hang-out voor kinderen

VakantieHONK Tim, Janouk & Yuvat

Wie herkent het niet, het is vakantie, en de verveling slaat toe.. Omdat al je vrienden al op vakantie zijn en jij nog niet. Omdat je op de camping zit en het regent. Of omdat er maar geen einde lijkt te komen aan die autorit richting de vakantiebestemming. Voor díe momenten is er nu VakantieHONK, de vakantiesite van Schooltv vol bekende vakantiegangers, toffe filmpjes, puzzels, challenges en meer.

Ontdek hier vakantieHONK!

Iedere week nemen twee bijzondere vakantiegangers je mee op reis. Raad jij waar ze naartoe op vakantie gaan? Kom wekelijks terug voor de beste vakantie-hacks, de leukste spelletjes en grappigste video’s. Speciaal voor kids van 9 tot 12 jaar. VakantieHONK is er ter ontspanning, maar daagt je ook uit om nieuwsgierig te blijven en iets te leren. Hoe kan het ook anders; VakantieHONK is van de makers van Schooltv.

Acht weken lang vrolijkt VakantieHONK de saaie momenten op tijdens de vakantie. We trappen af met presentator Tim Senders en zangeres Numidia. Daarna volgen de hele zomer iedere woensdag twee nieuwe vakantiegangers, waaronder TikTokker Pieter Valley (aka Juf Ellen), Klokhuispresentatrice Janouk Kelderman, acteur en presentator Juvat Westendorp, actrice en zangeres Gioia Parijs, theatermaakster en TikTokker Lisanne Dijkstra en acteur en zanger Ridder van Kooten. Zij vertellen je wat ze het liefst doen in de zomer, geven je handige tips voor op vakantie én strijden tegen elkaar wie als snelste een opgooi-tentje weet in te pakken.

Naast toffe video’s zit VakantieHONK boordevol ander leuk vermaak, zoals quizjes, challenges, zoekplaten en woordzoekers. Kortom: regenachtige middag? Kom maar op! Lange autorit? Geen probleem! Geen kind hoeft zich meer te vervelen deze zomer. Neem snel een kijkje op vakantieHONK.nl!

Meer nieuws