Het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen gaat van start-teaser

Het nieuwe seizoen gaat weer van start. Naast vertrouwde titels als Atlas, De Kennis van Nu, Andere Tijden, Nieuwsuur, Het Klokhuis en Het Uur van de Wolf staan er dit seizoen ook veel nieuwe titels op de planning. Een greep uit de nieuwe najaarsprogrammering:

Afgelopen zondag is NATUUR DE LUXE van start gegaan, het shownieuwsprogramma voor kinderen over de natuur. Vijf jaar na een eervolle vermelding van de Nipkowjury vervolgt Özcan Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. De neven van Eus is vanaf 4 september terug. Voor de kleuters start 5 september PatsBoemKledder! Een vrolijk poppenprogramma over techniek vanuit ‘Het Museum van Gewone Dingen’. Dieuwertje Blok, Floris Kortie en Mike Boddé zijn vanaf 11 september te zien in Podium Klassiek, het muziekprogramma dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. In de realityserie Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV) gaan zes jongeren tussen de 13 en 15 jaar voor het eerst zonder ouders op vakantie (vanaf 12 september). De reality gameshow The Genius (vanaf 3 oktober) volgt tien bekende spelers in hun strategische strijd vol bluf, branie en sluwe streken.
De redactie van Andere Tijden reconstrueert in een zevendelige serie de gebeurtenissen die leiden tot Het Rampjaar 1672, met Hans Goedkoop als verteller (vanaf 28 oktober).

Op de hoogte blijven? Schijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kijk- en luistertips op de digitale deurmat.

Meer nieuws