Eus' Boekenclub op zondagavond

Vanaf 29 oktober is Eus’ Boekenclub terug, met acht nieuwe afleveringen op de zondagavond!

Het programma bevat de bekende ingrediënten: vanuit het Burgerweeshuis in Deventer ontdekt Eus samen met onder meer schrijvers, dichters, leesclubleden en bijzondere leesambassadeurs de kracht van verhalen vertellen.

Ook keert de nu (nog) onbekende schrijvers terug! Honderdduizenden Nederlanders zijn bezig met het schrijven of uitbrengen van een debuutroman. Het merendeel van de manuscripten blijft ongepubliceerd. Wat voor ervaringen hebben aspirant-auteurs met uitgeverijen? En welke verhalen halen nooit de drukpers? Eus’ Boekenclub geeft nu nog onbekende schrijvers een felbegeerd podium.

Uiteraard bespreekt Eus ook elke aflevering samen met twee mede-leesclubleden én de schrijver die centraal staat zijn/haar nieuwste boek. In deze reeks zijn dit de meest recente werken van onder meer Carry Slee, Heleen van Royen en Tommy Wieringa. Met wat voor gevoel sloegen hun leesclubleden het boek dicht? Zijn ze positief verrast, of valt er een kritische noot?

De leesclub bestaat uit smaakmakers uit de media, cultuur en journalistiek. Onder anderen Giovanca Ostiana, Francis van Broekhuizen, Guus Meeuwis en Saskia Belleman schuiven aan!

Wilt u een uitzending bijwonen? Ga dan naar deze link om u aan te melden!*
https://pages.inthepicture.com/eusboekenclub

*Het aantal plekken is beperkt. Hierdoor kan het voorkomen dat er op de door u gewenste dag geen plek meer is.

Eus' Boekenclub