In Not Done duiken we in het laptopscherm van vijf verschillende jongeren en volgen we hun verhaal. In elke aflevering staat één vooroordeel centraal en mag de kijker de situatie meebeleven met de hoofdpersoon via diverse kanalen als Whatsapp of social media. Vooroordelen rondom afkomst, autistisch zijn, of dik zijn komen aan bod. Hoe gaan de jonge hoofdpersonen om met de discriminatie die ze op school of op werk meemaken?

Not Done speelt met het format van een laptopscherm om het verhaal te vertellen van vijf gediscrimineerde jongeren. Of het nu gaat om vooroordelen omtrent afkomst of om neurodivergentie, elke hoofdpersoon in de serie kampt met discriminatie op school of werk. We volgen hun keuzes op de voet, doordat we bijvoorbeeld meekijken in hun computer naar hun social media kanalen, maar ook meeluisteren naar hun telefoongesprekken.

In het programma kijken we mee over de schouder van vijf jongeren, die elk kampen met discriminatie op school of werk. Vanuit het laptopscherm maken we mee hoe het is om gepest te worden vanwege je afkomst, of omdat je autisme hebt. Diverse social media kanalen van de protagonist vormen het speelveld voor dit jeugddrama.