National Treasure
NPO ontdekknop

National Treasure

Britse dramaserie over Paul Finchley die wordt beschuldigd van seksueel misbruik.

Vanaf 24 april, 22.55u, NPO 2

Over National Treasure

Wanneer nationale bekendheid Paul Finchley beschuldigd wordt van seksueel misbruik, proberen hij en zijn naasten zich onder toeziend oog van het hele land staande te houden tussen verschillende versies van de waarheid.

Gemist

Gids

NPO 2 logo

National Treasure

1 mei 2017, 22:55 uur
NPO 2 meer informatie icoon
Terwijl Pauls juridische team een waterdichte verdediging construeert, worstelt zijn dochter Dee met vele vragen. Ze probeert zich het verleden te herinneren, waarin Christina een sleutelrol speelt. Op haar verjaardag krijgt Dee harde woorden te verduren. Marie vertelt haar dat ze ervoor heeft gekozen om Paul te vertrouwen, omdat ze van hem houdt. Terwijl deze uitspraak in Dee's hoofd nagalmt, geeft ze toe aan een kwade impuls.

NPO 2 logo

National Treasure

8 mei 2017, 22:55 uur
NPO 2 meer informatie icoon
Na een verontrustende ontmoeting wordt Marie door confronterende vragen van Pauls advocaat gedwongen om te reflecteren op keuzes in haar huwelijk. Wanneer enkele bewijsstukken komen bovendrijven, wordt Paul off-record van opmerkelijk juridisch advies voorzien. Paul realiseert zich dat hij niet langer afstand tot Dee kan bewaren en doet een toenaderingspoging.

NPO 2 logo

National Treasure

15 mei 2017, 22:55 uur
NPO 2 meer informatie icoon
De Finchley's bereiden zich - ieder op zich - voor op de rechtszaak. Marie realiseert zich dat Karl een doorslaggevende rol kan spelen in de uitkomst van het proces; bovendien staat haar nog een grote beslissing te wachten. Als beide partijen in de rechtszaal hun verhaal hebben verteld, ligt ieders toekomst in handen van de jury. Zij moeten inschatten wie de waarheid spreekt: Paul, of Christina en Rebecca?