Informatie over Het water komt podwalk-app

App downloaden
De audiotours zijn te beluisteren via de gratis podwalks app Het water komt. De app moet eerst gedownload worden voordat je kunt gaan wandelen. Download hem in de App Store of Google Play Store. Of zoek in de App Store of Play Store op 'Het water komt. 

App gebruiken

In de app zie je een overzicht van de locaties van de podwalks en waar ze starten. Ook kan je lezen waar ze over gaan en de routes bekijken. Je kunt van elke wandeling een stukje beluisteren. En het is handig om route die je wilt lopen alvast te downloaden. We raden je aan dit thuis (of op een plek met wifi) te doen in plaats van op locatie, zodat je tijdens het wandelen niet afhankelijk bent van je mobiele verbinding.

Omdat de app gps-gestuurd is, zijn de volledige audiotours alleen te beluisteren op de locatie van de wandelingJe kunt ze niet thuis luisteren. Dus trek je wandelschoenen aan en ga naar de startlocatie van de door jou gekozen podwalk. Open daar de app, het verhaal begint automatisch met een introductie van de wandeling en de eerste aanwijzing voor de route. De rest wijst zich vanzelf. Vergeet je koptelefoon/oortjes niet!

Wandelen met de klas

“Ben je docent en geïnteresseerd om een podwalk met de klas te doen? Voor meer informatie kun je een berichtje sturen naar podwalk@ntr.nl.