Van luchtige tot meer serieuzere content: de webseries van NTR zijn voor ieder wat wils. De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe series gelanceerd. Van een serie over de pechgeneratie tot een modern liefdesverhaal. Een kijklijstje inclusief een tip voor nieuwe serie die komende maand online komt vind je hieronder. Lees (én kijk) dus snel verder.

1: En nu ben ik verliefd

Volg in elke aflevering een ander personage uit de flat aan het Mokerplein die verliefd wordt en worstelt met de onzekerheden die met de liefde gepaard gaan. Krijgt iedereen wel dezelfde kansen in de liefde? Wat als een jongen met het imago van een ‘fuckboy’ eindelijk echt verliefd wordt? En hoe liggen de kansen in de liefde voor een gehandicapte jongen?

2: Generatie Genaaid

Studeren in de periode dat de basisbeurs is afgeschaft en het leenstelsel is ingevoerd. Deze studenten zijn, zonder financieel vangnet, met torenhoge schulden opgezadeld. Schulden die niet alleen op hun financiële positie drukken, maar ook op hun mentale gezondheid. We hebben het over pechgeneratie. Presentator (en rapper) Gotu Jim gaat op onderzoek uit.

3: A Teenage Love Affair

Asha verhuist na de scheiding van haar ouders van een klein dorp naar de grote stad. Terwijl zij haar weg zoekt in het drukke Amsterdam wordt ze bijna aangereden door Sky. Het blijkt dat ze tegenover elkaar wonen en bij hun tweede ontmoeting slaat de vonk over. Het lijkt meant to be, maar wel een met hobbels en (innerlijke) obstakels die overwonnen moeten worden.

4: Hideous Henk

Hoewel de boze en lelijke chihuahua Henk mensen zegt te haten, is hij stiekem dolblij als hij eindelijk geadopteerd wordt uit het asiel. Zijn droom om bij een liefhebbend baasje te wonen, valt echter al snel in duigen. Zijn nieuwe baas Michellefer blijkt een social-media stoornis te hebben. De aanschaf van het misvormde hondje Henk is haar tactiek om haar wanhopige honger naar likes te stillen...

5: Girls girls girls

In Girls Girls Girls volgen we de persoonlijke zoektocht naar de identiteit van verschillende bi-culturele vrouwen. Hoe hebben historische Nederlandse momenten zoals de moord van Theo van Gogh en de toeslagenaffaire invloed hebben gehad op hun leven? Een unieke inkijk in de belevingswereld van de eerste generatie bi-culturele vrouwen die in Nederland zijn opgegroeid. Hoe is het nu met deze vrouwen en vinden zij dat zij inmiddels zichzelf kunnen zijn in Nederland? Girls girls girls is vanaf 8 maart te zien op NPO Start.