Nieuwe uitzendtijden Kunststof en Mangiare!

Kunststof tegelwand nieuwsfoto

Per 2018 verhuizen de NTR-radioprogramma’s Kunststof en Mangiare! naar een iets later tijdstip. Naar Kunststof luistert u voortaan op NPO Radio 1 van 19.30-20.30 (een half uurtje later dan voorheen) en Mangiare! niet één keer in de twee weken, maar elke vrijdag (ook van 19.30-20.30 uur).
 
Dus: van maandag t/m donderdag persoonlijke gesprekken over cultuur en media in Kunststof door Petra Possel, Jellie Brouwer en Frénk van der Linden, en vrijdag het weekend in met het culinaire programma Mangiare!
 
Kunststof vaker het land in
Kunststof gaat vaker de studio uit en het land in. Zo is Petra Possel met Kunststof op 1 februari in Leeuwarden. De Friese hoofdstad is Culturele Hoofdstad van Europa.
 
Opvallende gasten
Kunststof opent het jaar met enkele opvallende gasten, zoals Theo Maassen naar aanleiding van zijn regiedebuut Billy, Kees Boonman die zojuist afscheid heeft genomen van zijn programma Kamerbreed en Chris Zegers die ook in 2018 weer MolTalk gaat presenteren.
 
Over Kunststof
In Kunststof voert Petra Possel, Jellie Brouwer of Frénk van der Linden een persoonlijk gesprek met een prominent figuur over cultuur of media. Joost Prinsen verzorgt de inleiding, op zijn geheel eigen wijze. Een vast ritueel op het einde van het programma is het beschrijven van een tegel door de gast.
Vanaf 2018: maandag t/m donderdag, 19.30-20.30 uur op NPO Radio 1.
 
Over Mangiare!
Mangiare! is het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken. Met de vaste rubrieken 'de man met de microfoon' Chris Bajema, het proefpanel, de jongste bediende en de kookwedstrijd voor luisteraars onder de bezielende leiding van charmante assistente Francien Knorringa. Dit jaar is het thema ‘met de paplepel’, over vaders’ kookkunsten.
Vanaf 2018: elke vrijdag van 19.30-20.30 uur op NPO Radio 1.
 
Op de foto: de tegelwand van Kunststof.

Meer nieuws